Straatwerk

 

Bestrating is een van de meest noodzakelijke elementen in een tuin of om een woning. Denk aan een pad naar de ingang van uw woning, terras, parkeerplaats of een stuk bestrating voor de sier.

Bestratingen zijn er tegenwoordig in vele soorten en maten. Alle soorten kunnen wij voor u realiseren.Het ophogen of herbestraten van uw bestaande bestrating doen wij uiteraard ook voor u.

Tuin ontwerp
Uw tuin is u visitekaartje van uw huis/bedrijf en tevens een plek om tot rust te komen en van te genieten. Als u plannen heeft om uw tuin opnieuw aan te leggen of een gedeelte aan te passen/renoveren, is het van belang om hiervoor een goed ontwerp te maken. Een goed ontwerp is de basis voor een goede uitvoering, zo voorkomt u problemen tijdens de aanleg en krijgt u naderhand het gewenste resultaat.

Tijdens een kennismakingsgesprek bespreken wij uw wensen en plannen. Aan de hand daarvan verzorgen wij uw tuinontwerp. Om ideeën op te doen voor uw tuin kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de showroom van de firma Sijs in Heerhugowaard of Obdam. Hier vindt u vele materialen welke in uw tuin verwerkt kunnen worden. Desgewenst kunnen wij u hierin begeleiden.

Truck ontwerp
Deze afbeelding is speciaal ontworpen voor de klant.