Tuinaanleg

Een mooie tuin krijg je niet alleen door het maken van een doordacht tuinontwerp. Het ontwerp moet natuurlijk ook nog vakkundig uitgevoerd worden. Bij Schagen bent u hiervoor aan het juiste adres.

Het aanleggen van tuinen wordt in goed overleg met u gedaan. Wij leveren altijd een goed product, dat geheel naar uw tevredenheid zal zijn. Tevens kunnen wij u helpen met de bestrating en beschoeiing van uw tuin.
De tuin kan machinaal worden bewerkt. Frezen, spitten en inzaaien kunnen wij doen met behulp van onze compacttrekker. Ook brede gazonbanden hebben wij in bezit.

Hoe gaan wij te werk:
Voordat de eerste schop de grond in gaat, nemen we met u door wat er allemaal staat te gebeuren in de tuin. Aan de hand van een offerte kunt u zien wat de kosten voor uw toekomstige tuin zullen zijn. Zodoende komt u niet voor verrassingen te staan.

Wij willen vakkundig werk en een kwalitatief goed eindprodukt afleveren.
U kunt, met behulp van een door ons gemaakt tuinontwerp, ook zelf uw tuingaan aanleggen. Wij kunnen u tussentijds adviseren en eventueel helpen wanneer dat nodig mocht zijn. Dit doen we dan op uurbasis. Ook kunnen wij de benodigde tuinmaterialen en beplanting aan u leveren.

[klik op foto's om te vergroten]